Human Factors Toepassingsprijs
MAATWERK
FYSIEK WERK
DUURZAME INZETBAARHEID
AANPAK BIJ DE BRON
21 juli 2016

Info

De naam VisieK Bedrijfsfysiotherapie is een samenstelling van Visie en de K van Kracht, lichamelijke kracht, uw arbeidskracht.

Wij combineren fysiotherapeutische kennis van het menselijk bewegen en het ontstaan van klachten met kennis van de ergonomie. Door het observatievermogen, de praktische instelling en motivatiekracht van de fysiotherapeut zijn wij in staat werknemers en werkgevers in beweging te brengen richting duurzaam gezond werk.

Wie zijn wij?

VisieK Bedrijfsfysiotherapie is in 1998 opgericht door Yvonne de Leeuw- van Zaanen, eerst samen met Martin Buijs en sinds 2011 staat zij alleen aan het roer. Voor grotere (landelijke) opdrachten werkt VisieK samen met een vaste pool van freelancers, allen geregistreerde bedrijfsfysiotherapeuten (SRBF).

Yvonne de Leeuw- van Zaanen is geregistreerd bedrijfsfysiotherapeut in het SRBF en lid van de:
NVBF www.nvbf.nl
KNGF www.KNGF.nl
Human Factors www.humanfactors.nl

Vanaf 2007 werkt Yvonne de Leeuw-van Zaanen samen met PreventNed en heeft zij als Adviseur Werkvermogen vele medewerkers en organisaties ondersteund bij het bevorderen van duurzame inzetbaarheid. De Werkvermogensmonitor is een wetenschappelijk onderbouwde methode waarvoor PreventNed een samenwerking heeft met de Erasmus Universiteit.

Sinds 2015 is Yvonne de Leeuw-van Zaanen Klinisch Epidemioloog en deeltijds verbonden aan het AMC, Coronel Instituut voor Arbeid en Gezondheid. Zij zet daar de studie voort die begon met haar master-thesis: Terugkeer naar werk en werkvermogen bij patiënten na een knieprotheseoperatie; een prospectief multicenter onderzoek naar de bijdrage van patiëntverwachtingen en zwaarte van het werk.

Sinds 2015 is Yvonne de Leeuw-van Zaanen voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Bedrijfs- en arbeidsfysiotherapeuten.

 

Uw privacy

VisieK Bedrijfsfysiotherapie gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, hier vind u ons privacybeleid.

 

‘De beste EHBO doos’

Graag willen wij deze Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer (MVO) bij u aanbevelen. Zij leveren en onderhouden EHBO dozen voor organisaties, voor een marktconforme prijs en bieden daarmee werk aan mensen met een arbeidsbeperking.